Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nøgne mænd så »Nøgne Mænd« på museum

Verden rundt.

Nøgne museumsgæster ser udstillingen "Nude Men" på Leopold Museum i Wien.
Nøgne museumsgæster ser udstillingen "Nude Men" på Leopold Museum i Wien.

ØSTRIG: En gruppe nudister tog det meget bogstaveligt, da de besøgte Wiens Leopold Museum, der har en udstilling på plakaten ved navn »Nøgne Mænd«, der udstiller skulpturer af, ja, nøgne mænd.

Nudistgruppen bestod af omkring 200 mænd, der kun var iført sko, kameraer, briller og tasker.

»Det er godt at føle sig fri, og det er anden gang, at jeg ser denne udstilling, og det er perfekt at se »Nøgne Mænd« som en nøgen mand,« siger en af de nøgne gæster, der kalder sig Max, til Reuters. Ved sit første besøg på museet havde han dog tøj på.

»Nøgne Mænd«-udstillingen, der er blevet forlænget og nu kører indtil 4. marts, har sammen med en særudstilling i anledning af Wien-maleren Gustav Klimts 150 års fødselsdag været med til at øge Leopold Museums besøgstal med 17 procent i forhold til sidste år.

Mor forstyrrede skolesamling med strip

USA: En flok skoleelever i delstaten New York oplevede noget af et særsyn, da en mor til en elev afbrød en skolesamling i kantinen og begyndte at danse og strippe på en scene. Ifølge Huffington Post blev den 24-årige mor anholdt på skolen North Albany Academy i fredags.

Ansatte på skolen fortæller, at skolesamlingen måtte afbrydes og eleverne blev bedt om at forlade kantinen, da moderen begyndte at smide tøjet på scenen. Hun ventes at blive tiltalt for i syv tilfælde at have bragt børns sikkerhed i fare og for »offentlig utugt«, som det hedder.

North Albany Academy-skolen huser elever fra børnehaveklasse til ottende klasse.

Par kørte ind i hus under samleje

USA: Aftenen startede med et knald og sluttede med et brag for et kærestepar fra Florida, da de i sidste uge dyrkede sex i en bil.

Kvinden, der sad bag rattet, og hendes kæreste mistede ifølge politiet både kontrollen over deres lyster og deres Hyundai, og det endte med, at bilen kørte direkte ind i et hus i Daytona Beach.

»Hun fortalte betjenten, der efterforskede sagen, at hun og hendes kæreste havde været lidt for kærlige, og betjenten tror, at det var derfor, at hun mistede kontrollen med køretøjet,« siger Kim Montes, der er talskvinde for politiet i Florida, til TV-stationen WESH.

Bilen kørte så hårdt ind i huset, der heldigvis var tomt, at vinduerne på den anden side af huset blev smadret. Den kvindelige chauffør fik murbrokker ned over sig og måtte køres på hospitalet, mens hendes kæreste slap uskadt.

Hun tiltales nu for uansvarlig kørsel.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.