Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mystisk fund: Kokain til kæmpe millionbeløb er skyllet i land på britiske strande

360 kilo kokain til en gadeværdi af 50 millioner pund er skyllet i land på to strande i England.

Tasker fyldt med kokain er skyllet i land på to strande i England.
Tasker fyldt med kokain er skyllet i land på to strande i England.

Det ligner en scene fra en film. North Face-tasker og plasticbeholdere fyldt pladder af kokain er skyllet i land på to strande i det sydøstlige England i nærheden af Norwich.

Det skriver det britiske medie SKY News.

Det er »National Crime Agency« (NCA) det britiske efterforskningspoliti, der beretter om de bemærkelsesværdige strandfund.

Matthew Rivers, talsperson fra NCA's grænse-efterforskningshold fortæller, at man er i gang med at efterforske, hvordan taskerne endte på strandene.

»Vi arbejder nu med kystbevogtningen agenturet og Norfolk Politi (Det lokale politi, red.) for at forsøge at fastlægge, hvordan poserne endte, hvor de gjorde,« siger Matthew Rivers til SKY News.

Han fortæller videre, at man har en forventning om, at alle tasker og beholdere med kokain er fundet.

»Men det er yderst usandsynligt, at dette var deres bestemmelsessted,« tilføjer talspersonen.

»Det er naturligvis en betydelig beslaglæggelse af klasse A-stoffer, og tabet vil repræsentere et stort slag for de organiserede kriminelle, der er involveret,« vurderer han over for SKY News.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.