Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Millioner valgte populært realityshow frem for Trumps hustru

Melania Trumps tale på partikonvent blev fulgt af millioner på tv, men "The Bachelorette" kunne hun ikke slå.

Amerikanerne havde mandag mulighed for se Melania Trump, USA's måske kommende førstedame, tale på Det Republikanske Partis konvent, men målt på antal tv-seere var et andet proragm mere populært
Amerikanerne havde mandag mulighed for se Melania Trump, USA's måske kommende førstedame, tale på Det Republikanske Partis konvent, men målt på antal tv-seere var et andet proragm mere populært

Amerikanerne havde mandag mulighed for se Melania Trump, USA's måske kommende førstedame, tale på Det Republikanske Partis konvent, men målt på antal tv-seere var realityshowet "The Bachelorette" det enkeltstående program, som tiltrak det største publikum.

Det viser en måling fra Nielsen Media Research.

Præsidentkandidaten Donald Trumps hustru, Melania, var hovedtaler på konventets åbningsdag. En foreløbig måling omfattende de syv førende tv-stationer viser, at 23 millioner seere fulgte med, da hun holdt sin tale mellem klokken 22 og 23 mandag aften lokal tid.

Seertallet svarer stort set til den første aften for det republikanske konvent i 2012, som tiltrak et tv-publikum på 22,3 millioner ifølge Nielsen Media Research.

Flest fulgte Melania Trumps tale på Fox News, som i snit havde et seertal på 6,4 millioner i timen fra klokken 22. Men det var ikke nok til at blive det mest sete enkeltstående program mandag aften.

På ABC fulgte 6,6 millioner seere således realityshowet "The Bachelorette", hvor en kvinde skal udvælge en mulig kæreste blandt en række mænd. Da programmet var slut, og ABC skiftede over til konventet, dykkede seertallet til tre millioner.

Donald Trump stiger først op på konventets talerstol torsdag, hvor han formelt skal acceptere nomineringen som sit partis bud på en ny præsident.

Den kontroversielle politiker har under de foregående måneders primærvalg i delstaterne trukket store seertal. Og flere medieanalytikere skønner, at et rekordstort antal vil følge med på torsdag.

Barack Obama har rekorden med et publikum på 38 millioner, da han i 2008 talte på Demokraternes konvent.

/ritzau/Reuters

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.