Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Medie: Trumps kone flytter ikke med til Det Hvide Hus

Melania Trump og sønnen Barron bliver boende i Trump Tower, når Donald Trump overtager Det Hvide Hus.

Donald Trumps kone og yngste søn vil ifølge det amerikanske medie New York Post blive boende i Trump Tower i New York, når Trump flytter ind i Det Hvide Hus. Scanpix/Saul Loeb
Donald Trumps kone og yngste søn vil ifølge det amerikanske medie New York Post blive boende i Trump Tower i New York, når Trump flytter ind i Det Hvide Hus. Scanpix/Saul Loeb

Washington. USA's kommende præsident Donald Trumps kone og sønnen Barron flytter ikke med til Det Hvide Hus til januar, når Trump overtager det efter den nuværende præsident, Barack Obama.

Det erfarer den amerikanske avis New York Post.

46-årige Melania Trump og den tiårige søn Barron Trump vil ifølge mediet i stedet blive boende i Trump Tower i New York, så Barron ikke skal flytte skole. Han går nu i en privatskole i bydelen Upper West Side.

En kilde tæt på Trumps team siger til New York Post, at valgkampagnen har været hård for sønnen, og at Melania Trump vil skåne ham mest muligt.

Ifølge en anden kilde vil Melania Trump rejse til Washington, når der er behov for det, men hendes hovedfokus vil være sønnen Barron.

Kilden oplyser desuden, at der er en mulighed for, at Melania og Barron flytter ind i Det Hvide Hus i slutningen af skoleåret. Men i øjeblikket er der ingen fastlagte planer om det.

Trump-talsmand Jason Miller siger ifølge mediet fortune.com, at det naturligvis vil være følsomt at skulle flytte tiårige Barron midt i skoleåret.

Ifølge avisen Washington Post har stort set alle tidligere amerikanske førstedamer boet i Det Hvide Hus til daglig.

Martha Washington, som blev USA's første præsidentfrue i 1789, boede ikke i Det Hvide Hus af den simple årsag, at det ikke var bygget endnu.

Anna Harrison, som var gift med præsident William Henry Harrison, USA's niende præsident, nåede aldrig at flytte ind i præsidentboligen, da hendes mand døde blot en måned efter at være blevet taget i ed som præsident.

/ritzau/

 

Du kan læse mere om familien Trump her: Familien Trump kan ende i et drama af historiske dimensioner

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.