Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mand affyrede skud på torv i Oslo

En mand i Oslo har affyret flere skud på et torv i. Det melder norsk politi om på Twitter. Der er indtil videre ikke beretninger om tilskadekomne, og manden meldes at være pågrebet af politiet.

En mand er anholdt af norsk politi bagved Oslo Domkirka, da han for kort tid siden affyrede skud i en gågade i Norges hovedstad. Der er indtil videre ikke meldinger om tilskadekomne, men politiet fortæller, at de er ved at efterforske sagen. Arkivfoto.
En mand er anholdt af norsk politi bagved Oslo Domkirka, da han for kort tid siden affyrede skud i en gågade i Norges hovedstad. Der er indtil videre ikke meldinger om tilskadekomne, men politiet fortæller, at de er ved at efterforske sagen. Arkivfoto.

Politiet i Oslo har for kort tid siden, i et Twitter-opslag, meldt ud, at en mand bevæbnet med et skydevåben affyrede skud på Stortorvet i Oslo. Meldingen på Twitter lyder indtil videre ikke om tilskadekommende, og manden er blevet pågrebet af politiet.

Skuddende var ifølge politiet rettet mod facaden på en bygning, men hvad, motivet for gerningen er, vides ikke endnu.

Politiet i Oslo er i gang med at efterforske sagen, samt hvilke skader der er blevet påført bygninger og eventuelt personer. De er indtil videre i gang med at afhøre vidner, der har set manden skyde mod bygninger.

»Vi fik meldinger om en mand, som gik rundt på Stortorget og skød rundt om sig, med det som tilsynelatende var et skarpladt våben. Vi fik ikke oplysninger om, at han har sigtet på personer, men at han skød mod bygninger,« siger operationsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til NRK.

Manden blev andholdt bag Oslo Domkirke, og det var ikke nødvendigt for politiet at affyre skud, skriver de på Twitter. Manden lagde dog ikke frivilligt sit våben fra sig, fortæller politiet.

»Han var ikke interesseret i at efterkomme kravet om at lægge våbenet fra sig, og blev til slut pågrebet af mandskaber fra beredskabstroppen,« siger Hekkelstrand.

Gerningsmanden meldes at være i starten af 20'erne. Ifølge politiet melder intet om, at der skulle være flere personer involveret i skyderiet.

Opdateres...

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.