Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lyden svigter for Hetfield og Metallica under Grammy-show

Forsanger James Hetfield kylede i raseri sin guitar i retning mod en tekniker, fordi hans mikrofon satte ud.

Forsanger James Hetfield blev akkompagneret af Lady Gaga, men da der ikke kom lyd ud af Hetfields mikrofon, blev det en noget ujævn oplevelse. Hetfield delte derefter mikrofon med Lady Gaga, før teknikerne fik rettet op på fejlen.
Forsanger James Hetfield blev akkompagneret af Lady Gaga, men da der ikke kom lyd ud af Hetfields mikrofon, blev det en noget ujævn oplevelse. Hetfield delte derefter mikrofon med Lady Gaga, før teknikerne fik rettet op på fejlen.

Metallica, et af verdens største rockbands, har været ramt af uheld den seneste tid.

Ved søndagens Grammy Awards i Los Angeles optrådte bandet med sangen "Moth into Flame".

Forsanger James Hetfield blev akkompagneret af Lady Gaga, men da der ikke kom lyd ud af Hetfields mikrofon, blev det en noget ujævn oplevelse.

Hetfield delte derefter mikrofon med Lady Gaga, før teknikerne fik rettet op på fejlen.

Ved afslutningen på nummeret viste Hetfield sin utilfredshed ved at kyle sin guitar i retning mod en af sine lydteknikere, skriver The Guardian.

Metallica med danskeren Lars Ulrich på trommer måtte også se sig forbigået, da prisen for årets bedste rocksang skulle uddeles.

"Hardwired" fra gruppens seneste album var blandt de fem nominerede, men statuetten gik til "Blackstar" fra afdøde David Bowies album af samme navn.

Metallica kom direkte til Grammy Awards fra København, hvor de forrige fredag indviede hovedstadens nye Royal Arena. En sygdomsramt James Hetfield havde dog svært ved at synge igennem og spurgte på et tidspunkt publikum, om det ønskede koncerten afbrudt.

Det blev afvist af de omkring 15.000 tilstedeværende, men Metallica måtte efterfølgende aflyse søndagens planlagte anden ud af i alt fire koncerter i København, fordi en læge forbød Hetfield at synge.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.