Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Labour: Cameron afsløret som »svag«

Den britiske premierminister har »mistet kontrollen med sit parti og er for svag til at gøre, hvad der er rigtigt for landet«, siger Labours Ed Miliband.

David Cameron får en hård medfart af Labours Ed Miliband.
David Cameron får en hård medfart af Labours Ed Miliband.

LONDON: Labour er ude med den store rive efter David Cameron, nu hvor det står klart, at premierministeren vil have en ind-eller-ud folkeafstemning om EU kort efter det næste britiske parlamentsvalg i 2015 og allersenest i november 2017.

Labours Ed Miliband siger til The Times, at Camerons løfte om en ja-nej folkeafstemning til EU i en tale om Europa her til morgen i London afslører ham »som en svag premierminister, ført af hans parti, ikke af landets nationale økonomiske interesse«.

- I oktober 2011 gik han op imod at forpligte sig til en ind-ud folkeafstemning på grund af den usikkerhed, det ville skabe for landet, siger Ed Milband.

- Det eneste, der har ændret sig siden, er, at han har mistet kontrollen med sit parti og er for svag til at gøre, hvad der er rigtigt for landet. Enhver ved, at førsteprioriteten for Storbritannien er at skabe de jobs og den vækst, vi behøver. Vi har fået advarsel efter advarsel fra det britiske erhvervsliv om faren for at kreere års usikkerhed for Storbritannien, fortsætter Ed Miliband.

- Storbritannien har brug for en premierminister, som laver forandringer i Europa nu, der kan sikre, at vi prioriterer jobs og vækst over nedskæringer og arbejdsløshed.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.