Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvinde med skjult identitet ringede til MH370-pilot

Historien om det forsvundne malaysiske fly, MH370, bliver mere mystisk dag for dag. En kvinde, som hold sin identitet skjult, ringede til en af piloterne om bord på flyet.

Hvem var kvinden, der ringede til luftkaptajnen på flight 370 fra Malaysia Airlines få timer før, flyet forsvandt sporløst?
Hvem var kvinden, der ringede til luftkaptajnen på flight 370 fra Malaysia Airlines få timer før, flyet forsvandt sporløst?

Politiet i Malaysia er på jagt efter en ukendt kvinde, som er blevet knyttet sammen med flyet MH370, der på mystisk vis er forsvundet. Ifølge Daily Mail ringede kvinden op til flyets luftkaptajn, Zaharie Ahmad Shah, få timer før flyet forsvandt sporløst.

Kvinden ringede til luftkaptajnens mobiltelefon fra en mobiltelefon med taletidskort i, og de to talte sammen i et par minutter.

Ingen ved, hvem kvinden er, for selv om det er lykkedes det malaysiske politi at lokalisere den forretning, hvor kvinden købte taletidskortet til telefonen, har man ikke kunnet identificere kvinden, fordi hun anvendte en falsk identitet, da hun købte kortet.

Læs også: Miraklerne og døden i luften

Ifølge Daily Mail er en af teorierne bag flyforsvindingen, at luftkaptajnen skulle have forbindelse til et terrorornetværk. Derfor betragter man samtalen med den ukendte kvinde som særdeles relevante for bestræbelserne på at finde ud af, hvad der skete med MH370 og de 239 mennesker ombord.

Flyet forsvandt sporløst natten til 8. marts. I går, lørdag, kom det frem, hvordan flyets anden pilot havde kommunikeret med kontroltårnet i Kuala Lumpur i de sidste 54 minutter frem til flyet forsvandt sporløst.

Og selv om der siden den 8. marts har været intense eftersøgninger i gang efter flyet i havene omkring Kina, Vietnam og Australien, har man endnu ikke med sikkerhed lokaliseret flyet eller vragrester efter det.

I skrivende stund bliver flyet eftersøgt i den sydlige del af Det Indiske Ocean.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.