Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kongelig humor: Dronning Elizabeth og prins Harry sætter Obama'erne på plads

Her ses de to i klippet.
Her ses de to i klippet.

Prins Harry er grundlægger af handicapstævnet Invictus Games. Her dyster tidligere militært personel, som er kommet alvorligt skade eller gjort handicappet under tjeneste, i forskellige sportsgrene.

Og som en sjov optakt til det, så har det amerikanske præsidentpar Barack og Michelle Obama udfordret prins Harry, skriver bt.dk.

Det gør de i klippet forneden, hvor de bliver bakket op af en gruppe soldater.

»Hvordan skal jeg nogensinde toppe det?« lød svaret fra prins Harry på Twitter, som reaktion på Obama'ernes klip.

Lidt efter kom svaret så fra det britiske kongehus' officielle Twitter-profil. Her allierede prins Harry sig med sin bedstemor, dronning Elizabeth, i et klip, der viser, at den gamle dronning stadig har masser af humor.

Dette års Invictus Games vil blive afviklet i Orlando, Florida, i USA. Du kan læse mere om stævnet og organisationen ved at klikke her.

Hyldet for OL-klip i 2012

Det er ikke første gang, at dronning Elizabeth viser, at hun godt tør at stille op til et underholdenden indslag. Da OL blev afviklet i London i 2012, så indspillede hun en scene med ingen anden end James Bond (spillet af Daniel Craig).

Succesinstruktøren Danny Boyle, der instruede indslaget, havde kun ros til overs for hendes majestæt.

»Det er meget gavmildt af hende at give os adgang til alt det, vi ønskede, og det var den følelse vi ønskede skulle gennemsyre ceremonien. Hun er en god skuespiller, og hun er god til det. Hende og Daniel (Craig, red.) kom godt ud af det sammen, hun og James Bond kom godt ud af det sammen, så det var ingen sag. Og corgierne gjorde det også godt,« fortalte Boyle.

Hvis du ikke har set det eller vil gense det, så kan du se det på Youtube ved at klikke her.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.