Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

København blandt verdens venligste byer

Rejsesiden Tripadvisor har spurgt brugerne, hvilke byer i verden der har de mest venlige indbyggere og de mindst venlige. København ligger - heldigvis - på listen med de mest venlige.

København er blevet kåret til den tiende mest venlige by af Tripadvisors brugere.
København er blevet kåret til den tiende mest venlige by af Tripadvisors brugere.

Franskmænd er ignorante, englændere drikker mange øl, og skandinaviske indbyggere er reserverede. Der findes mange fordomme og opfattelser af verdens indbyggere, og nu har rejsesiden Tripadvisor lavet en liste, der måske kan af- eller bekræfte nogle af fordommene.

Rejsesidens resultater er resultatet er 75.000 brugersvar, som har vurderet efter parametre som værdier, sikkerhed, renlighed og venlighed. Det skriver Huffington Post.

Tripadvisor har kåret ti byer med de mest venlige indbyggere, og de ti byer med de mindst venlige. Og heldigvis kan danskerne ånde lettet op, for vores hovedstad ligger nemlig fint placeret på en tiendeplads over de mest venlige byer.

Mexicansk badeby mest venlig

Det er den mexicanske turist- og badeby Cancún, som topper venlighedslisten. Cancún efterfølges af Tokyo, Lissabon, Istanbul og Cape Town. På listen over de mindst venlige byer finder man den russiske hovedstad Moskva, som er efterfulgt af London, Hong Kong, Beijing og Dubai.

De samlede lister ser således ud:

Mest venlige byer:

1. Cancún

2. Tokyo 

3. Lissabon

4. Istanbul

5. Cape Town

6. Dubrovnik

7. Bangkok

8. Punta Cana

9. Amsterdam

10. København

Mindst venlige byer:

1. Moskva

2. London

3. Hong Kong

4. Beijing

5. Dubai

6. Bruxelles

7. Zurich

8. Paris

9. Marrakech

10. Mumbai

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.