Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Jubel på Billed-Bladet: Det er fantastisk

Nyheden om, at Prins William og Hertuginde Kate af Cambridge skal være forældre, er noget, der behager Danmarks royale ugeblad, Billed-Bladet

Hertuginden af Cambridge hilser på et lille barn 28. november.
Hertuginden af Cambridge hilser på et lille barn 28. november.

Det fortæller redaktionschef Pia Meisner til bt.dk.

- Det er en fantastisk nyhed og en glædelig begivenhed for os. Det er en historie, vi har gået og glædet os til og håbet på snart kom, eftersom det er et stykke tid siden, William og Kate blev gift (april 2011, red.). Og vi er selvfølgelig gået i gang med det samme, da det er klart, at historien skal på forsiden, siger hun og fortæller, at de allerede nu ikke kan lade være med at tænke frem mod fødslen og barnedåben.

- Det er rigtig stort. Mest af alt er det en glædeligt for parret, men det er også noget, briterne har gået og ventet på rigtig længe og har set frem til. Så jeg tror bestemt, de er ellevilde nu, fortsætter redaktionschefen.

Da det engelske kongehus bekræftede graviditeten tidligere i dag, var det også med nyheden om, at Kate var blevet indlagt med akut morgenkvalme. Hun lider nemlig af den sjældne tilstand Hyperemesis Gravidarum, hvor en af følgerne er slemt generende kvalme.

- Det er da klart, at det er en nyhed, der sætter nogen bekymring i gang hos folk. Det er en historie, der bliver fulgt tæt derovre, siger Pia Meisner.

Hvor mange sider, graviditeten kommer til at fylde i torsdagens udgave af Billed-Bladet, kommer til at afhænge af, hvad og hvor meget der sker i aften og i morgen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.