Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Overblik

»Jeg er knust«: Internationale politikere og kunstnere reagerer på angrebet i Manchester

Flere politikere og kunstere har på de sociale medier reageret på angrebet i Manchester mandag aften. Læs her, hvad de har skrevet.

Ariana Grande har skrevet på Twitter, at hun er knust over angrebet, der ramte ummidelbart efter hendes koncert i Manchester Arena i England.
Ariana Grande har skrevet på Twitter, at hun er knust over angrebet, der ramte ummidelbart efter hendes koncert i Manchester Arena i England.

Et muligt terrorangreb ramte en pop-koncert med amerikanske Ariana Grande i Manchester mandag aften. Mindst 19 er dræbt, og her er, hvad vi ved. En række politikere og sangerere har reageret på hændelsen, flere af dem på Twitter.

Theresa May: Manchester-angrebet efterforskes som en mulig terrorhandling

Angrebet behandles som et »afskyeligt terrorangreb«, har den britiske premierminister sagt i en udtalelse. Hun siger samtidig, at hendes tanker går til familierne og pårørende til dem, der har mistet livet under angrebet ved Manchester Arena. Læs mere her.

Ariana Grande: Jeg er knust

Koncerten var netop afsluttet, da braget lød. Ariana Grande skrev på twitter for tre timer siden, at hun er knust: »Jeg er så ked af det, jeg har ingen ord,« skriver hun.

Donald Trump: Unge mennesker er blevet dræbt af disse onde tabere

På et pressemøde udtaler den amerikanske præsident Donald Trump sig om angrebet i Manchester.

Den amerikanske præsident sender sin medfølelse til Storbritannien og briterne, og fordømmer angrebet.

"Så mange unge, smukke mennesker, der levede og nød deres liv, er blevet dræbt af disse onde tabere. Jeg vil ikke kalde dem monstre, for det vil de kunne lide. De ville synes, det er en fed betegnelse. Så fra nu af vil jeg kalde dem tabere."

Guvernør: Vi optrapper sikkerheden

Guvernøren i New York, Andrew Cuomo, skriver i et tweet at sikkerheden nu bliver optrappet.

Jeremy Corbyn: Forfærdelig hændelse

Lederen af det største britiske oppositionsparti Labour, har reageret på twitter klokken 01:06 dansk tid. »Forfærdelig hændelse i Manchester,« skriver Jeremy Corbyn.

»Mine tanker er med alle dem, der er påvirkede, og med vores glimrende beredskabstjenester.«

Jens Stoltenberg: NATO står sammen med Storbritannien i kampen mod terrorisme

NATO's generalsekretær, skriver i et tweet, at hans tanker går til de unge og alle påvirket af det »barbariske« Manchester-angreb.

Donald Tusk: Vores tanker er med ofrene

Formanden for Det Europæiske Råd, Donald Tusk, skriver i et tweet, at hans hjerte er i Manchester.

Vladimir Putin: Kondolerer

Harry Styles: Mit hjerte er knust

En anden popsanger, det tidligere medlem af boybandet One Direction, Harry Styles, siger, at hans hjerte er knust over »det, der skete i Manchester«.

Tim Farron: Min dybeste medfølelse med ofrene og familierne

Lederen af det britiske oppositionsparti Liberal Democrats, Tim Farron, har også udtrykt sin medfølelse på Twitter.

»Min dybeste medfølelse med ofrene og familierne. Som altid har vores beredskabstjenester udvist stor tapperhed og heltemod,« skriver han.

Nicki Minaj: Mit hjerte gør ondt

Den kvindelige amerikanske rapper Nicki Minaj har skrevet på Twitter, at hendes »hjerte gør ondt for min søster Ariana og enhver familie ramt af denne tragiske hændelse.«

Katy Perry: Jeg beder for alle

Taylor Swift: Jeg sender al min kærlighed

Lorde: Alle musikere føler sig ansvarlige i aften

Læs også, hvordan de danske politikere har reageret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.