Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Indisk voldtægtsoffer ventede en time på hjælp

Ingen forbipasserende kom til undsætning, og politiet havde travlt med at diskutere med hinanden i stedet for at hjælpe, fortæller kæresten til nu afdød indisk kvinde.

Seks mænd skal nu for retten efter voldtægten af en 23-årig student i en bus i New Delhi. Forbrydelsen har skabt mange protester i Indien.
Seks mænd skal nu for retten efter voldtægten af en 23-årig student i en bus i New Delhi. Forbrydelsen har skabt mange protester i Indien.

Den 23-årige indiske kvinde, der blev udsat for gruppevoldtægt og senere døde af sine kvæstelser, måtte vente en time på hjælp.

Det fortæller kæresten til den nu afdøde kvinde, som blev voldtaget på skift af seks indiske mænd den 16. december i New Delhi.

Kvinden døde på et hospital i Singapore den 29. december, og denne weekend indledes retssagen mod fem af de seks mænd, der stod bag overgrebet på den unge kvinde.

Fredag fortalte kvindens kæreste for første gang offentligheden om omstændighederne ved voldtægten, der har udløst et folkeligt krav om, at gerningsmændene idømmes dødsstraf.

Han fortæller til indiske Zee News Network, at der gik 45 minutter, fra kvinden og kæresten var sparket ud af bussen efter voldtægten, til en politibil ankom. Dernæst gik der en rum tid, hvor politifolkene internt diskuterede hvilken politistation, overfaldet sorterede under. Det på trods af, at kvinden var hårdt kvæstet og lå på gaden uden en trevl på kroppen.

- Vi blev ved med at råbe til politimændene, at de skulle give os noget tøj, men de havde travlt med at finde ud af hvilken politistation, vi skulle henvende os til, fortæller kvindens kæreste.

- Der var nogle få personer, der stimlede sammen omkring os, men ingen hjalp. Jeg råbte efter hjælp fra førere af rickshaws, forbipasserende biler og mennesker. Men ingen stoppede op for at hjælpe, sagde kæresten til Zee News Network.

Han fortalte, at der gik en time til halvanden, før de to blev kørt på hospitalet.

Kvinden blev senere fløjet til et hospital i Singapore, hvor hun senere døde. Retssagen mod de fem af de seks mænd indledes denne weekend.

Den sjette voldtægtsmand ventes at blive stillet for en ungdomsdomstol, da han er under 18 år. Ofrets familie har dog krævet, at manden, der er 17 år og seks måneder gammel, sidestilles med de øvrige tiltalte. Det er kommet frem, at han var særdeles hårdhændet og brutal over for kvinden under voldtægten.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.