Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hollande overvejer at sagsøge ugeblad efter affærebeskyldning

Det franske ugeblad Closer viser i fredagens udgave angiveligt billeder, der beviser den franske præsident Hollandes affære med en skuespillerinde. Det er et angreb på privatlivet, mener han.

Den franske præsident, Francois Hollande, går med tanker om at lægge sag an mod ugebladet Close efter beskyldninger om, at Hollande har været sin kæreste, journalisten Valerie Trierweiler, utro med skuespillerinde Julie Gayet.
Den franske præsident, Francois Hollande, går med tanker om at lægge sag an mod ugebladet Close efter beskyldninger om, at Hollande har været sin kæreste, journalisten Valerie Trierweiler, utro med skuespillerinde Julie Gayet.

FRANKRIG: Den franske præsident, Francois Hollande, går med tanker om at lægge sag an mod ugebladet Closer. Det sker oven på ugebladets beskyldninger om, at Hollande har været sin kæreste, journalisten Valerie Trierweiler, utro med en skuespillerinde, skriver nyhedsbureauet AFP.

Fredag beskriver det franske ugeblad på sin hjemmeside præsidentens affære med skuespilleren Julie Gayet og hvordan han jævnligt hopper på sin scooter og kører gennem Paris’ gader for at bruge natten med sin 41-årige elskerinde. Closer lover også på hjemmesiden, at der vil være billeddokumentation i papirudgaven, som ligger i butikker og kiosker fredag morgen.

Præsident Hollande fordømmer ugebladets historie om affæren som et »angreb på retten til privatliv« og slår fast, at han er ved at se nærmere på, hvorvidt Closer skal sagsøges.

Rygterne om præsidentens udfarende privatliv har svirret de seneste måneder. I december skrev det respekterede magasin L’Express ifølge AFP, at præsidentpaladsets sikkerhedstjeneste bliver mere og mere bekymret for Hollandes hyppige »eskapader«.

Gayet medvirkede i en af Hollandes valgreklamer i 2012, og sidste år i marts klagede hun over rygterne om, at hun skulle have en affære med præsidenten. Hun anførte klagen som en krænkelse af privatlivets fred.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.