Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hillary læser højt om Trumps burgervaner til Grammy-festen

Hillary Clinton læste op fra bogen ”Fire and Fury” om dagligdagen i præsident Trumps Hvide Hus ved Grammy-uddelingen

Hillary Clinton, der her ses ved et arrangement i november sidste år, overraskede mange med sin gæsteoptræden ved Grammy-uddelingerne, hvor hun læste op af bogen »Fire and Fury« om Det Hvide Hus under præsident Trump.
Hillary Clinton, der her ses ved et arrangement i november sidste år, overraskede mange med sin gæsteoptræden ved Grammy-uddelingerne, hvor hun læste op af bogen »Fire and Fury« om Det Hvide Hus under præsident Trump.

Hillary Clinton stod for aftenens overraskende gæsteoptræden under Grammy Awards søndag, hvor hun vandt stor bifald blandt publikum, selv om hun formentlig også fik stødt nogle af seerne ude i stuerne på manchetterne.

James Corden, som var showets vært, introducerede hende, da en række kendte personer fra underholdningsbranchen havde læst udsnit af Michael Wolffs politiske bog om de kaotiske forhold i Trumps regering. Efter denne lange liste – John Legend, Cher, Snoop Dogg, Cardi B og DJ Khaled – tog Hillary Clinton over til stort bifald.

Hun holdt bogen op og læste:

Hillary Clinton: Han nærede en langvarig frygt for at blive forgiftet, og det var en af årsagerne til, at han holdt af at spise på McDonald’s – ingen vidste, han dukkede op, og maden var på betryggende vis lavet på forhånd.

Corden: Der er den, vi har det. Den er lige i skabet.

HC: Tror du?

Corden: Ja, helt afgjort.

HC: Så Grammy’en er hjemme?

Corden: Jeps, den er hjemme.

Men den pudsige situation blev ikke værdsat alle steder. Nikki Haley, USAs ambassadør ved FN, tweetede sin mishag, og det samme gjorde i øvrigt Donald Trump Jr.

»Lad være med at ødelægge den gode musik med den slags bras. Nogle af os elsker musikken og har ikke lyst til at få politik lagt oveni,« skrev Haley på Twitter, mens præsidentens søn kaldte Grammy-uddelingen en ”trøstepris for et tabt præsidentvalg.«

Oversat af Lars Rosenkvist

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.