Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er vinderne og taberne i den britiske regeringskabale

Theresa May rykker ind premierministerboligen onsdag aften. Berlingske har set på mulige vindere og tabere i den nye regeringskabale.

David Cameron
David Cameron

Theresa May

Theresa May
Theresa May

Storbritanniens nye premierminister er officielt udnævnt, når hun har mødt dronning Elizabeth II onsdag eftermiddag. Om aftenen rykker May ind i 10 Downing Street, hvor kun huskatten er tilbage efter de tidligere beboere.

 

Philip Hammond

Philip Hammond
Philip Hammond

Udenrigsministeren er en nær politisk allieret med May. Han vil måske skifte adresse i Whitehall-ministerierne og blive ny finansminister. Finansministeriet er nabohus til Downing Street 10, og det andenvigtigste ministerium.

 

George Osborne

George Osborne
George Osborne

Finansministeren er den store taber. Han var imod EU- folkeafstemningen og var Camerons »kronprins«. Han er fortid men kan have et håb om udenrigsministerposten, hvor der kan være brug for hans internationale kontakter.

 

Chris Grayling

Chris Grayling
Chris Grayling

Flertalslederen i Underhuset var for »Leave« og quicksteppede efter Brexit over som Mays kampagnechef. Det har gjort ham til favorit til den vigtige nye ministerpost som leder af forhandlingerne om EU-udmeldelse.

 

Boris Johnson

Boris Johnson
Boris Johnson

Den uregerlige »Brexiteer«er den perfektionistiske Mays modsætning. Der behøver ikke at være varme følelser, men en post som kulturminister kunne være en forsonende hilsen til »Leave«-vælgere.

 

David Cameron

DavidCcameron
DavidCcameron

Leder sin sidste spørgetime i Underhuset. Derefter skal han møde dronningen, og så er det forbi. Fremtiden er som menigt parlamentsmedlem for valgkredsen Witney, men først venter en luksusferie i stedet for den sædvanlige imagepleje i charterstil.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.