Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Gidseltager i jødisk butik kræver frit lejde til terrorbrødre

Gidseltageren i en jødisk butik i Paris, der også menes at have en kvindelig betjents liv på samvittigheden, kræver frit lejde til de to brødre, der menes at stå bag massakren på Charlie Hebdo, og som har forskanset sig på et trykkeri nord for hovedstaden.

FRANKRIG: Gidseltageren i den jødiske butik i Paris, der angiveligt holder mindst fem gidsler, kræver ifølge nyhedskanalen, RTL, at de to brødre Chérif og Said Kouachi får lov til at forlade det trykkeri i byen Dammatin-en-Goele nordøst for Paris, hvor de holder et antal gidsler, og hvor de er omringet af store mængder specialstyrker. Samtidig kræver gidseltageren, at politiet indstiller deres aktion på stedet. Også nyhedskanalen Sky News citerer franske medier for oplysningen om gidseltagerens krav.

Gidseltageren i den jødiske butik i Porte de Vincennes i det østlige Paris er den afrikanskfødte Amedy Coulibaly, der også menes at være gerningsmand til torsdagens nedskydning og drab i Montrouge i det sydlige Paris på en kvindelig politibetjent og en kommunalarbejder.

Gidseltageren i butikken kender de to brødre, fordi de har færdedes i det samme radikale islamistiske miljø i Paris.

Der blev tidligere meldt om to dræbte i gidselaktionen i den jødiske butik, men det er senere blevet afvist og afløst af meldinger om en såret person.

Blandt gidslerne i forretningen er tilsyneladende et lille barn. En kvinde siger til Israels Kanal 2, at hendes nevø og hans baby er blandt gidslerne.

Gaderne rundt om butikken er blevet afspærret og det samme gælder hovedgaderne til kvarteret, oplyser BBC.

Forretningerne omkring den jødiske butik er fredag eftermiddag ved at blive evakueret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.