Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Gidseltager er anholdt

Den mand, der fredag har holdt flere gidsler på et postkontor i en forstad til Paris, er nu blevet anholdt. Ingen personer meldes såret. Manden er tilsyneladende en småkriminel, psykisk syg mand, som politiet kendte i forvejen.

Gidseltageren bliver anholdt af franske specialstyrker fra politiet. Gidseldramaet blev hurtigt overstået.
Gidseltageren bliver anholdt af franske specialstyrker fra politiet. Gidseldramaet blev hurtigt overstået.

FRANKRIG: Gidseldramaet på et postkontor i forstaden Colombes nordvest for Paris er nu slut. Gerningsmanden, der holdt to gidsler, har selv overgivet sig og er blevet anholdt, rapporterer flere franske medier, heriblandt Libération. De to gidsler er angiveligt ikke kommet til skade, men de selvfølgelig chokerede.

Politiet har været massivt til stede ved posthuset og forhandlet med gidseltageren, som de kendte i forvejen, og en helikopter har fløjet over området. Ifølge kilder i politiet er gerningsmanden psykisk syg, og han har talt om hjertesorg i forbindelse med gidseltagningen.Gerningsmanden gik ved 12.30-tiden ind på posthuset, hvorfra han angiveligt ringede til politiet og fortalte, at han var tungt bevæbnet med en kalashnikov, en pistol og sprængstoffer. Det er endnu ikke bekræftet, om det var tilfældet.

Politiet understreger, at der ikke er nogen tegn på, at gidseltagningen har forbindelse til attentaterne i Frankrig i sidste uge, hvor et attentat mod satiremagasinet Charlie Hebdo samt efterfølgende gidseltagninger kostede 17 personer livet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.