Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fyns Politi advarer om træer og vand på vejene

Bilister på Sydfyn og Langeland skal fredag morgen være særligt opmærksomme på træer, huller og vand på vejen.

Store mængder regn ramte torsdag flere dele af landet. Det kan bilister fredag blive påvirket af. Arkiv. Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen
Store mængder regn ramte torsdag flere dele af landet. Det kan bilister fredag blive påvirket af. Arkiv. Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen

Fyns Politi advarer om, at der fredag morgen fortsat kan ligge en del vand og også væltede træer på vejene på Langeland og Sydfyn efter et kraftigt regnvejr torsdag aften.

- Værst gik det ud over Langeland, Tåsinge og Svendborg, hvor kloakdæksler røg af på grund af de store mængder vand, der faldt på kort tid, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Politiet advarer i den forbindelse om, at der i morgen tidlig (fredag, red.) fortsat kan ligge vand på vejene, og at man derfor skal være meget forsigtig med at gå og køre på vejene, fordi det kan være svært at se, at der er et dybt hul, hvor der plejer at være et dæksel.

Én person kom torsdag til skade i et færdselsuheld, da hans bil blev ramt af et træ, der væltede.

Generelt er Ærø, Svendborg og særligt Langeland ramt af voldsomt vejr.

Beredskabsstyrelsen er natten til fredag til stede i områderne med pumper, motorsave og andet udstyr for hjælpe med at rydde op.

Og politiet har også en anden opfordring til fynboerne.

- Da det vand, der er strømmet ind på vejnettet, kan stamme fra kloaker, skal man ikke soppe eller ligefrem bade i det, da det kan indebære en sundhedsrisiko, skriver

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.