Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fuld passager tapet fast i fly

Billedet af en beruset islænding, der er blevet tapet fast til sit sæde på Icelandair-flyet fra Island til New York går verden rundt.

Her ses den fulde islænding tapet fast til sædet på Icelandair-maskinen fra Reykjavik til New York. (Foto: Læserfoto / Andy Ellwood på tumblr)
Her ses den fulde islænding tapet fast til sædet på Icelandair-maskinen fra Reykjavik til New York. (Foto: Læserfoto / Andy Ellwood på tumblr)

Den 46-årige islænding var så påvirket af toldfri spiritus, at han ifølge internationale medier havde forsøgt at kvæle en kvindelig passager. Til sidst måtte medpassagerer tape ham fast til flysædet to timer før flyet landede i USA. Og da han også råbte op om at flyet var på vej til styrte, fik han også tapet sin mund til.

Det meget specielle foto fra flyet er blevet offentliggjort på nettet af amerikaneren Andy Ellwood og går nu verden rundt. Han skriver på twitter, at han har fået det tilsendt af en ven, der var passager på flyet.

På siden tumblr skriver Andy Ellwood i sin blog at islændingen drak al den toldfrie sprut, han havde købt. Manden begyndte at opføre sig truende og skreg at flyet ville styrte.

To kvindelige passagerer, som sad ved siden af islændingen, bad om at få nye pladser. Da islændingens adfærd forværredes greb to mænd fra Guatemala ind og med hjælp af en flykaptajn, der fløj med som passager, holdt de manden fast, mens de tapede ham grundigt fast til sædet med gaffatape. Da flyet landede blev islændingen anholdt af politiet, fortæller New York Post.

Avisen skriver, at han er blevet indlagt på hospitalet med alkoholforgiftning.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.