Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Forkullede ligrester fundet i politimorders hytte

Politiet bekræfter, at man har fundet ligrester i den hytte, hvor man formoder, at den mistænkte poliitmorder opholdt sig, da hytten brød i brand natten til onsdag.

Christopher Jordan Dorner.
Christopher Jordan Dorner.

USA: Der er onsdag morgen, amerikansk tid, blevet fundet forkullede rester af et menneskelig i den nedbrændte hytte i Big Bear Lake, hvor politiet i Los Angeles formoder, at den tidligere politimand Christopher Dorner, mistænkt for fire drab, var flygtet til efter flere dages politijagt. Det fortæller Los Angeles Politi ifølge avisen LA Times.

Dermed kan det meget vel vise sig, at den ugelange jagt på Christopher Dorner, tidligere politimand i Los Angeles samt reserveofficer i flåden, er ved vejs ende. Dorner var mistænkt for at have dræbt fire mennesker i et hævntogt, som skyldtes en fyring hos politiet i 2009.

Den 33-årige Christopher Dorners bil var blevet set i området med de sneklædte bjerge ved Big Bear Lake, cirka 80 kilometer øst for Los Angeles, og i de seneste seks dage har talrige politifolk således jagtet den mistænkte i området.

Dorner er blandt andet mistænkt for at have slået en politikollegas datter og hendes kæreste samt en tilfældig betjent ihjel som hævn for sin afskedigelse, der bundede i, at han havde anklaget en kollega for at mishandle en anholdt.

TV: Sherif: Tåregas måske årsag til branden

 

I et manifest på Facebook har Christopher Dorner lovet hævn over samtlige personer, der havde del i hans fyring. Ifølge LA Times har politiet ydet beskyttelse til omkring 50 personer i sagen.

Charlie Beck, som er chef for Los Angeles Politi, udtaler, at han ikke anser menneskejagten for færdig, før man har identificeret ligresterne, som i skrivende stund bliver undersøgt af retsmedicinere.

Web-tv: Jaget eks-politimands skæbne fortsat uklar

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.