Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fjerde nordmand bekræftet dræbt i Algeriet

Norske ID-eksperter har identificeret det fjerde norske offer for terrorangrebet på gasanlæg i Algeriet. Der er tale om en 43-årig Statoil-medarbejder.

En rumænsk enke - gravid i 7. måned - græder ved kisten, hvor hendes mand ligger. Han blev dræbt i gidseldramaet i Amenas, Algeriet. I dag er endnu et navn på en af de dræbte gidsler blevet offentliggjort. Han var en 43-årig nordmand.
En rumænsk enke - gravid i 7. måned - græder ved kisten, hvor hendes mand ligger. Han blev dræbt i gidseldramaet i Amenas, Algeriet. I dag er endnu et navn på en af de dræbte gidsler blevet offentliggjort. Han var en 43-årig nordmand.

Den fjerde af de fem savnede norske ofre for gidseltagningen og terrorangrebet på et gasanlæg i Algeriet i In Amenas, er nu blevet bekræftet dræbt, skriver vg.no.

Det oplyser Håvard André Aalmo, lederen af det team af norske identifikationseksperter fra Kripos, som er rejst til den algeriske hovedstad for at identificere de dræbte.

Der er tale om den 43-årige Alf Vik, som havde arbejdet for Statoil i mere end fem år, herunder de seneste tre år ved gasanlægget i In Amenas.

Tidligere er også 55-årige Hans M. Bjone, 58-årige Tore Bech og 35-årige Thomas Snekkevik meldt dræbt. Den sidste af de savnede nordmænd er den 56-årige landechef for Statoil i Algeriet, Victor Sneberg.

- Det er med dyb sorg, at vi har modtaget oplysningen om, at Alf Vik er bekræftet død. Vi oplever nogle hårde dage i Statoil. Fire af vores respekterede og kære kolleger er ikke længere blandt os, siger Helge Lund, Statoils koncernchef, i en pressemeddelelse ifølge vg.no.

- Vi er et selskab i sorg, som sender tanker til de familier, der har mistet deres nærmeste, tilføjer han.

Ifølge Håvard André Aalmo arbejder man nu videre med at identificere den sidste savnede, og Kripos forventer at være i mål med identifikationen mandag.

- Vi skal først være helt sikre på personernes identitet, og derefter skal pårørende i Norge underrettes, inden vi går ud med et navn, siger han til vg.no.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.