Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Eva Rausings lig fundet forseglet i gaffatape

Liget af den 48-årige Eva Rausing blev fundet svøbt ind i tasker, tøj og sengetøj forseglet med tape.

Liget af den 48-årige Eva Rausing, der var gift med milliardæren og arving af det svenske Tetra Pak, Hans Kristian Rausing, blev i sidste uge fundet på anden sal i parrets fem etages store fælles hjem i bydelen Chelsea i London.
Liget af den 48-årige Eva Rausing, der var gift med milliardæren og arving af det svenske Tetra Pak, Hans Kristian Rausing, blev i sidste uge fundet på anden sal i parrets fem etages store fælles hjem i bydelen Chelsea i London.

Liget af den 48-årige Eva Rausing, der var gift med milliardæren og arving af det svenske Tetra Pak, Hans Kristian Rausing, blev i sidste uge fundet på anden sal i parrets femetagers høje fælles hjem i bydelen Chelsea i London.

Liget var svøbt ind i tasker, tøj og sengetøj, forseglet med gaffatape og blev fundet i et soveværelse, beliggende i en afspærret del i huset, fyldt med fluer, skriver bt.dk. Også soveværelset var forseglet med gaffatape.

Det kom frem på retsmødet i London onsdag, skriver London Evening Standard og telegraph.co.uk

Politiet mener, at Eva Rausing har ligget død i soveværelset i op til fire uger.

Mand anklages for at forhindre anstændig begravelse

Liget blev først fundet i forbindelse med en ransagning af huset, efter at politiet havde anholdt manden i forbindelse med mistanke om spirituskørsel.

Hans Kristian Rausing blev i første omgang mistænkt for mord, men denne anklage blev droppet, da der ikke var tegn på, at han skulle have været direkte involveret i konens død. Han anklages derimod for at forhindre lovlig og anstændig begravelse af liget.

Eva Rausing blev sidst set i live for mere end tre måneder siden, den 3. maj, af en finansiel konsulent, der besøgte familien. Siden har der været mystik omkring hendes forsvinding og død.

Det var en kendt sag, at ægteparret kæmpede med et stofmisbrug, hvilket Hans Kristian Rausing også har erkendt.

Hans Kristian Rausing har indrømmet anklagen om forhindring af begravelse af liget, men er blevet løsladt mod kaution efter retsmødet i London onsdag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.