Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

EU-tilhængere indhenter tidlig føring til "leave"-siden

Efter 79 optalte kredse har 50,7 procent af vælgerne i Storbritannien stemt for at blive i EU.

London. Resultatet af torsdagens EU-afstemning i Storbritannien er fortsat umuligt at forudsige.

Ved 03.40-tiden dansk tid har den side, der bakker op om fortsat EU-medlemskab, et lille forspring på 50,7 procent mod 49,3 procent af stemmerne.

Det er resultaterne i større kredse som Glasgow og Oxford - og også Wandsworth -, der har sendt "remain"-siden i front.

Indtil da så det ud til, at "leave"-siden udbyggede sin føring, efter at et flertal i de nordøstengelske byer Sunderland og Newcastle havde stemt for at forlade det europæiske samarbejde. I Sunderland var flertallet overvældende med 61 procent.

Resultaterne i store byer længere mod syd som eksempelvis London og Birmingham er endnu ikke talt med, og resultaterne her ventes at give mere vægt til "remain"-siden.

Ifølge BBC har cirka tre millioner briter sat kryds ved "remain" efter at 79 kredse er talt op. På "leave"-siden er det cirka det samme.

Der mangler fortsat resultater fra over 300 kredse.

Ved 4-tiden menes to femtedele af valgkredsene at være talt op, og ved 6-tiden er det formentlig oppe på ni ud af ti, skriver The Guardian.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.