Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Er det her verdens værste jobopslag?

Bitter erfaring eller blot sunde forbehold? Et amerikansk forlag søger ansatte, der kan holde til lidt af hvert.

Vil du arbejde i forlagsbranchen? Og vil du arbejde uden mulighed for løn og ferie?

Super! Så har Dalkey Archive Press drømmejobbet til dig.

Der er gode jobopslag, og så er der de mindre gode jobopslag. Hvilken kategori jobopslaget fra Dalkey Archive Press indfinder sig i, må være op til den enkelte at vurdere, men kriterierne til den amerikanske udgiver af noveller og digte kan de færreste nok leve op til.

Men hvis du ikke er kræsen, så er der i hvert fald karrieremuligheder nok hos Dalkey Archive Press. De søger lige nu folk til stillinger som marketing manager, udgiver, redaktør og web manager m.fl. - vel at mærke, hvis du ikke har brug for at se din familie alt for tit. Udgivelserne passer jo ikke sig selv.

Er du stadig klar til at søge? Godt! Men du skal ikke vide dig for sikker. Du skal lige være opmærksom på, at du er på prøveperiode det første stykke tid.

Er det stadig okay? Også selvom du risikerer at blive fyret, hvis du møder for sent, går for tidligt, ikke har mulighed for at tage nat - og weekend-vagter, ikke lever op til stedets målsætninger, giver forslag til, hvordan man ellers kan håndtere tingene på arbejdspladsen, taler privat i telefon i arbejdstiden, hvis du sladrer, surfer på nettet, mens du er på arbejde, ikke svarer på dine e-mails til tiden eller laver gentagne fejl?

Er du stadig interesseret? Så er du muligvis også den eneste. Til gengæld gør kun dine chancer større. Hele opslaget kan læses her.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.