Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Drive-by-skyderi mod amerikansk vicepræsidents hjem

Lørdag aften blev der affyret skud mod Joe Bidens hjem i Greenville i staten Delaware. Hverken Biden eller hans hustru var dog hjemme.
Lørdag aften blev der affyret skud mod Joe Bidens hjem i Greenville i staten Delaware. Hverken Biden eller hans hustru var dog hjemme.

Der blev lørdag aften affyret en række skud mod den amerikanske vicepræsident, Joe Bidens, hjem i Greenville i staten Delaware. Det skriver CNN og flere andre internationale medier.

Hverken den 72-årige vicepræsident eller hans kone, Jill Tracy Jacobs, var dog hjemme, da skuddende blev affyret fra en forbikørende bil klokken 20.25 lørdag aften, lokal tid.

»Et køretøj kørte forbi vicepræsidentens hjem med høj fart og affyrerede en række skud. Det skete på en offentlig vej udenfor det afsikrede område. Skuddene blev hørt af Secret Services personale, der var til stede ved huset, og en agent så et køretøj køre derfra med høj fart,« siger Robert Hoback, talsmand for Secret Service til CNN.

Det lykkedes ikke sikkerhedstjenesten at anholde bilisten, der affyrede skuddene mod Joe Bidens tomme hus, som ligger 300 meter fra vejen.

Klokken 21 anholdt sikkerhedspersonale dog en bilist, der nægtede at stoppe ved sikkerhedskontroller omkring vicepræsidentens hjem.

Det lokale politi foretog en prøve for krudtslam på den anholdte bilists hænder, men den var negativ, og han er ifølge CNN ikke mistænkt for at have noget med skyderiet at gøre.

Joe Biden har været vicepræsident i USA siden 2008.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.