Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Død efter kakerlak-æde-konkurrence

Besynderlige historie fra hele verden.

Det var krybdyrsforretningen Ben Siegel Reptiles ved Deerfield Beach, Broward County, Florida, der havde stablet konkurrencen på benene, hvor vinderne kunne løbe med en elfenbensfarvet Kongepython til en værdi af 700 dollars.
Det var krybdyrsforretningen Ben Siegel Reptiles ved Deerfield Beach, Broward County, Florida, der havde stablet konkurrencen på benene, hvor vinderne kunne løbe med en elfenbensfarvet Kongepython til en værdi af 700 dollars.

USA: En 32-årig mand fra Florida er død efter at have deltaget i en konkurrence, hvor det gjaldt om på tid at spise flest kakerlakker og orme. Konkurrencen fandt sted i en krybdyrbutik, og præmien var en pytonslange. Det skriver cnn.com.

Umiddelbart efter konkurrencen, hvor Edward Archbold havde indtaget den ene kakerlak efter den anden, blev han syg og kastede op. Han kollapsede og døde uden for butikken.

Det vides endnu ikke præcist, hvor mange kakerlakker og orme han indtog under konkurrencen. En obduktion skal nu fastlægge dødsårsagen.

Omkring 30 mennesker deltog i konkurrencen. Alle deltagerne havde skrevet under på, at de selv stod til ansvar for deres deltagelse i konkurrencen.

Kunstner maler med sit eget blod

USA: I de sidste 10 år har kunstneren Vincent Castiglia, der er bosat i New York, brugt sit eget blod til at male sine værker. Det skriver huffingtonpost.com.

I starten duppede Castiglia blot lidt af sit blod på sine blæktegninger. I dag maler han hele portrætter udelukkende med blod.

- Nogle af mine malerier er over to meter høje, så det kan kræve op mod 30 hætteglas med blod, siger han og tilføjer, at han aldrig tapper mere end 15 hætteglas ad gangen, hvilket er mindre end en donation til en blodbank.

Castiglia blander blodet med vand, hvilket ifølge ham selv får det til at minde om akvarelmaling. Hans værker koster op mod 150.000 kroner stykket.

Kineser gemmer død søn i sin fryser

KINA: Xueming Tian fra byen Huangling i det sydlige Kina har så svært ved at undvære sin afdøde søn, at han i de sidste seks år har gemt liget af ham i sin fryser. Xueming Tian har endda installeret en nødgeneratorer til at holde fryseren kørende, hvis strømmen skulle gå.

- Jeg har det som om, min søn aldrig har forladt os. Når min kone og jeg vil tale med ham, kan vi bare hente nogle stole og løfte låget og sludre med ham som om, han aldrig var blevet taget fra os, siger han ifølge weirdasiannews.com.

På spørgsmålet om, hvorvidt familien med tiden vil begrave sønnen, siger han:

- En dag, når tiden er inde, og hans mor og jeg ikke længere kan holde øje med ham, vil vi give ham en ordentlig begravelse, men tiden er ikke til det nu.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.