Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Charlie Hebdos ansatte genoptager arbejdet

Redaktionen bag Chalie Hebdo, der onsdag var mål for en blodig terroraktion, er i færd med at udarbejde næste uges udgave af satiremagasinet, som udkommer i et oplag på en million mod normalt 60.000 eksemplarer.

Billede fra avisen Liberations redaktionslokaler, hvor Charlie Hebdo er blevet midlertidigt indkvarteret. Her ses magasinet og avisens journalister og tegnere under et fælles møde fredag.
Billede fra avisen Liberations redaktionslokaler, hvor Charlie Hebdo er blevet midlertidigt indkvarteret. Her ses magasinet og avisens journalister og tegnere under et fælles møde fredag.

Tegnere, redaktører og andre ansatte hos det franske satiremagasin Chalie Hebdo har genoptaget arbejdet efter onsdagens terrorangreb mod redaktionen i Paris, som kostede 12 personer livet.

Ifølge tv2.dk har redaktionen meddelt, at man ikke vil bøje sig for terroristernes ønsker og derfor vil fortsætte den satiriske og provokerende stil, som magasinet er kendt for.

»Vi vil ikke lave en hyldest-udgave eller en nekrolog. Vi vil gøre det, vi altid har gjort. Så onsdagsudgaven vil blive en almindelig udgave,« siger bladets chefredaktør Gerard Biard, skriver tv2.dk.

Næste uges udgave af Charlie Hebdo vil dog udkomme i et oplag på en million i stedet for det normale, som er på 60.000 eksemplarer.

Også magasinets jurist Richard Malka understreger, at bladet ikke har glemt, hvad der har gjort dem både berømte og berygtede.

»I løbet af redaktionsmødet har der været latterudbrud på Charlie Hebdo, for vi vil forsætte med at le, græde, men også le. Vi vil have jer til at le, for det er grunden til, at vi eksisterer. Ellers ville vi ikke længere være til nogen nytte,« siger han.

Charlie Hebdos ansatte arbejder rent fysisk i den franske avis Libérations lokaler, som avisen har stillet til rådighed efter onsdagens angreb mod Charlie Hebdos egne redaktionslokaler.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.