Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Cameron forlænger frist for valgtilmelding

Tidsfrist for registrering forlænges for britiske vælgere efter tekniske problemer med hjemmeside.

Den britiske premierminister, David Cameron, siger, at de britiske vælgere skal blive ved med at sørge for at blive registreret som vælgere forud for EU-folkeafstemningen den 23. juni, selv om tidsfristen officielt er udløbet.

Tidsfristen forlænges, fordi der har været tekniske problemer med den hjemmeside, hvor vælgerne skulle registrere sig.

Den officielle tidsfrist udløb tirsdag aften.

- Hvis I ikke er registreret, og I gerne vil stemme ved denne EU-folkeafstemning, så skal I blive med at blive registreret som vælger, skriver Cameron på sin Twitterprofil.

Valgkommissionen har undskyldende forklaret, at systemet blev overbelastet og brød sammen tirsdag aften, da alt for mange ville registrere sig inden tidsfristens udløb.

Cameron advarer forud for den britiske folkeafstemning om fortsat EU-medlemskab om, at det kan splitte Det Forenede Kongerige ad, hvis briterne vender ryggen til det europæiske samarbejde.

Under en tv-debat tirsdag aften sagde Cameron, at han er bekymret for, at Skotland vil presse på for endnu en afstemning om selvstændighed, hvis EU's og Storbritanniens veje skilles.

Kampagnen for at få Storbritannien til at træde ud af EU synes at have vundet terræn i de seneste dage. Den fløj, som er imod EU-medlemskabet, førte mandag i to nye meningsmålinger fra YouGov og ICM.

Bevægelsen mod et såkaldt brexit sker kun tre uger før folkeafstemningen, og både ja- og nej-siden er ved at optrappe kampen for at vinde tvivlerne for deres sag.

Bookmakere i London tror stadigt mere på, at de britiske vælgere vil stemme for at blive i EU.

/ritzau/Reuters

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.