Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bush senior er indlagt på intensiv

USAs tidligere præsident George H. W. Bush er blevet indlagt med slem hoste og har over julen kun indtaget flydende kost.

Den tidligere præsident, der stod i spidsen for USA fra 1989-1993, har med jævne mellemrum været indlagt siden begyndelsen af november måned, efter at han fik en slem hoste.
Den tidligere præsident, der stod i spidsen for USA fra 1989-1993, har med jævne mellemrum været indlagt siden begyndelsen af november måned, efter at han fik en slem hoste.

USA: 88-årige George H. W. Bush tilbragte juledagene på intensivafdelingen på et hospital i Houston, Texas, og lægerne har valgt at beholde ham på grund af en stigende feber. Det skriver Washington Post.

Den tidligere præsident, der stod i spidsen for USA fra 1989-1993, har med jævne mellemrum været indlagt siden begyndelsen af november, efter at han fik slem hoste.

Hosten er på retur, men på grund af den stigende feber indtager George H. W. Bush nu kun flydende kost, siger Bush-familiens talsmand, Jim McGrath.

- Præsidenten har gjort meget små fremskridt, men der bliver fortsat ikke talt om at udskrive ham, og lægerne er stadig forsigtigt optimistiske, siger talsmanden til CNN.

Juleaften spiste den tidligere præsident og far til en anden tidligere præsident, George W. Bush, middag med sin familie på Methodist Hospital.

Bush, der er gift med Barbara Bush og far til to døtre og fire sønner, lider i forvejen af hjernesygdommen parkinson i den nederste del af kroppen, som betyder, at han har brugt kørestol i mere end et år.

Bush var amerikansk præsident under Golfkrigen i begyndelsen af 1990erne, da USA var en af drivkræfterne bag et FN-ledet angreb på Irak, efter at præsidenten i den mellemøstlige nation, Saddam Hussein, havde invaderet nabolandet Kuwait.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.