Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Britisk arbejderparti øger forspring

Labour står til fremgang i de seneste meningsmålinger, men stadig udsigt til tæt løb med de Konservative.

Arbejderpartiet Laobur under ledelse af Ed Miliband, har øget sit forspring forud for parlamentsvalget i Storbritannien 7. maj.

Den seneste meningsmåling viser ifølge Reuters, at Labour er gået frem til 35 procent, hvilket er en fremgang på en procent, mens de Konservative under ledelse af David Cameron, uændret står til 32 procent af stemmerne.

Uafhængighedspartiet, det nationalkonservative UKIP, der under ledelse af Nigel Farag har britisk udmeldelse af EU som største mærkesag, går en enkelt procent tilbage til nu 14 procent.

Samtidig står det Liberal Demokraterne, med lederen Nick Glegg uændret med otte procent.

Meningsmålingerne er dog ret uenige om hvordan partierne står.

Ifølge Reuters viste to meningsmålinger torsdag, at Labour førte med tre procentpoint, mens en anden satte de konservative i spidsen med fire.

Derfor er det ikke den store tvivl om, at kapløbet bliver tæt mellem de to største partiet, men også at de næppe vil kunne danne regering alene.

Med UKIPs deltagelse i det politiske spil er der kommet endnu større usikkerhed om, hvilke koalitionsmuligheder der vil udmønte sig.

UKIP sidder i øjeblikket kun på et par parlamentspladser, der er vundet ved suppleringsvalg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.