Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brandmænd kæmper mod flammehav efter Sandy

Mindst 50 huse er brændt ned til grunden i New York-bydelen Queens, hvor over 200 brandmænd er til stede for at slukke ilden. Orkanen Sandy har tirsdag formiddag kostet mindst 16 mennesker livet i USA.

Mere end 50 huse er brændt ned i New York-bydelen Queens som følge af orkanen Sandy. Vi har pt ikke billeder af flammehavet. på billedet ses en kvinde ved Rockkaway beach i Queens, før orkanen for alvor ramte.
Mere end 50 huse er brændt ned i New York-bydelen Queens som følge af orkanen Sandy. Vi har pt ikke billeder af flammehavet. på billedet ses en kvinde ved Rockkaway beach i Queens, før orkanen for alvor ramte.

Mere end 50 huse er brændt ned i New York-bydelen Queens som følge af orkanen Sandy, skriver flere internationale medier, og New Yorks brandvæsen har tirsdag formiddag dansk tid efter fem timers arbejde endnu ikke fået tæmmet flammerne.

Massive vandmasser har besværliggjort redningsarbejdet, og det samme har den stærke vind, som hurtigt har spredt ilden fra hus til hus i Queens-området Breezy Point, der ligger i den vestlige ende af Rockaway-halvøen.

Årsagen til branden er endnu ukendt, men flere amerikanske medier har bragt billeder af strømledninger, der slår gnister og bryder i brand på grund af kortslutninger. På TV-billeder fra Queens kan man se, hvordan flammerne stadig har fat i de mange huse.

Ifølge TV-stationen WABC-TVs oplysninger valgte flere indbyggere i området at ignorere en evakueringsordre, og da ilden nærmede sig, blev mindst 40 personer reddet fra deres hjem af brandmænd.

Foreløbigt er der ikke meldinger om omkomne, men to personer har fået mindre skader.

Ifølge BBC har 16 personer i USA og Canada mistet livet som følge af orkanen, der ramte den amerikanske østkyst ved 01-tiden natten til tirsdag.Fem af personerne blev dræbt i New York City, og New York Daily News skriver, at der blandt andre er tale om en 30-årig mand, der blev dræbt af et væltet træ på 166th Street, og en kvinde, der døde, da et hus styrtede sammen på Staten Island.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.