Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bill O'Reilly efter fyring: Sexchikane-anklager er »fuldstændigt grundløse«

I en pressemeddelelse kalder den nu fyrede TV-vært Bill O'Reilly anklagerne om sex-chikane for fuldstændigt grundløse.

Arkivfoto: Bill O'Reilly svarer nu igen, efter han blev fyret i går. Anklagerne er grundløse, lyder det fra TV-stjernen.
Arkivfoto: Bill O'Reilly svarer nu igen, efter han blev fyret i går. Anklagerne er grundløse, lyder det fra TV-stjernen.

Det største navn på amerikansk TV, Fox News-legenden og TV-værten Bill O'Reilly, blev i går fyret fra TV-stationen Fox News, som han i mange år har været ansigtet på. Det sker, efter New York Times i sidste måned offentliggjorde en artikel, hvor fem kvinder bekræftede, at de havde sagsøgt Bill O'Reilly for sexkrænkelser.

Nu reagerer O'Reilly selv på fyresedlen i en pressemeddelelse.

»Det er enormt nedslående, at vores (O'Reilly og Fox News', red.) veje må skilles på grund af fuldstændigt grundløse anklager,« lyder det i meddelsen.

New York Times kunne i forbindelse med artiklen afsløre, at Fox News sammenlagt havde betalt de fem kvinder 13 millioner dollar i erstatning, og at der verserer en håndfuld sager mod O'Reilly. Men tv-stjernen kryber ikke til korset, men beskriver det i stedet som et vilkår for kendte.

»Det er den uheldige realitet, som mange af os i offentlighedens søgelys må leve med i dag,« fortsætter pressemeddelsen.

Den amerikanske præsident, Donald Trump, forsvarede i sidste uge Bill O'Reilly. Han skulle ikke have indgået forlig i sagerne, lød det.

Rubert Murdoch, chefen for Fox News, har i mange år holdt hånden over Bill O'Reilly. Men efter at en række store annoncører ikke ville have deres reklamer i O'Reillys program, gik den ikke længere. Det lader dog ikke til, at der er sure miner fra Bill O'Reilly mod den tidligere arbejdsgiver.

»Jeg vil altid se tilbage på min tid hos Fox med stor stolthed over den hidtil usete succes, vi opnåede, og med dyb taknemlighed over for mine dedikerede seere. Jeg ønsker kun det bedste for Fox News,« slutter meddelelsen.

Læs hele meddelelsen her.

 

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.