Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Betjent ville torturere og spise kvinder

FBI har anholdt en politibetjent i New York, fordi han ville kidnappe et større antal kvinder spise dem.

USA: En amerikansk politibetjent endte med at komme i sine kollegers søgelys, fordi han udviste en særdeles mistænkelig adfærd.

Den 28-årige mand havde ifølge FBI planer om at kidnappe, voldtage, torturere og derefter spise flere kvinder, skriver avisen The Guardian.

Betjenten havde været i politistyrken i seks år, og han blev anholdt på baggrund af en række e-mails og beskeder, der viser, at han sammen med andre havde planer om at bortføre »tilberede og spise kropsdele fra en række kvinder«.

FBI formoder, at den anholdte nåede at mødes med et potentielt offer, men han nåede ikke at gennemføre sine skumle planer, som han ifølge FBI havde tilfælles med mindst to ligesindede. Over internettet har de diskuteret, hvordan de bedst kunne gøre kvinden bevidstløs, ligesom de har skrevet til hinanden om, hvordan de skulle tilberede menneskekødet.

Den anholdte afslører blandt andet, at han foretrækker en langsom tilberedning.

- Jeg har overvejet at binde hendes krop til en form for apparat og tilberede hende ved lav varme for at holde hende i live så længe som muligt, skriver han til en af sine interessefæller.

Af kommunikationen mellem dem fremgår det også, at det på et tidspunkt var på tale, at betjenten mod betaling skulle levere kvinder til en af de andre med kannibalistiske tendenser. Og noget kunne tyde på, at han har brugt politiets database til at lede efter ofre. Ifølge politiets rapport har han ved flere lejligheder tiltvunget sig ulovlig adgang til oplysninger om kvinder i arkivet.

Der er intet, der tyder på, at den nu fængslede betjent har nået at gøre alvor af sine makabre idéer, men FBI tager sagen yderst alvorligt.

- Den behøver ingen uddybelse fra os. Den taler for sig selv, siger FBI-chefen Mary E. Galligan.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.