Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Armstrongs biblioteksdegradering var fupnummer

Det var en gæst og ikke det australske bibliotek selv, som havde skrevet skiltet om, at Lance Armstrongs bøger ville blive flyttet til fiktionsafdelingen efter Tour de France-vinderens dopingindrømmelser.

Lance Armstrongs bøger flyttes til fiktionsafdelingen på et australsk bibliotek efter cykelrytterens dopingindrømmelser.
Lance Armstrongs bøger flyttes til fiktionsafdelingen på et australsk bibliotek efter cykelrytterens dopingindrømmelser.

Det var ikke det medarbejdere på et australske bibliotek, men derimod en gæst med komiske evner, som stod bag et skilt, der proklamerede, at Lance Armstrongs bøger ville blive flyttet til fiktionsafdelingen. Det skriver The Guardian.

I kølvandet på den syvdobbelte Tour De France-vinders dopingindrømmelser kom internettet op at køre, da et billede fra et bibliotek med følgende tekst begyndte at florere:

»Alle ikke-fiktions Lance Armstrong bøger, inklusiv »Lance Armstrong - Images of a Champion«, »The Lance Armstrong Performance Program« og »Lance Armstrong: World's Greatest Champion« vil snart blive flyttet til fiktionsafdelingen.«

Teksten, som var placeret på en af bibliotekets bogreoler, nåede at skabe stor debat på internettet, om hvorvidt Armstrongs kamp mod kraft ikke vejede tungere end hans snyd med doping.

Men nu har Manly biblioteket i Sydney meldt ud, at det ikke var medarbejdere på biblioteket, der havde skrevet sedlen, men i stedet en finurlig gæst. 

LINK: Se skiltet hos Daily Mail

Den sjove seddel på det australske bibliotek kommer i kølvandet på Lance Armstrongs doping-indrømmelse hos talk-show dronningen Oprah Winfrey i sidste uge. Her fortalte den syvdobbelte Tour de France-vinder for første gang om det dopingmisbrug, som har præget det meste af hans karriere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.