Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

23-årig kvinde sigtet for »voldtægt« mod taxachauffør i USA

Det vides endnu ikke, hvorfor - eller hvordan - hun gjorde det. Men under et røveri mod en taxachauffør valgte en 23-årig kvinde angiveligt at »voldtage« ham.

ARKIVFOTO
ARKIVFOTO

Sammen med en mandlig ven på 20 år, ringede den amerikanske kvinde sent om natten den 28. januar efter en taxa fra et hotel i byen Fremont i Ohio.

Kort tid efter taxaen ankom, og efter at have sat sig ind i den, gik de til angreb på den 29-årige chauffør.

Det skriver flere medier - blandt andet Telegraph.

Ifølge sigtelsen mod dem holdt manden en kniv mod den 29-åriges hals, mens kvinden, der er fra Ohio, af endnu uvisse årsager begyndte at begå et »seksuelt overgreb«, som ikke er nærmere beskrevet, på ham, mens der samtidig forsvandt godt 225 kroner fra taxachaufførens pung.

Til Telegraph fortæller politiinspektør Robert Ring:

»Vi ved ikke, hvorfor hun gjorde det. Måske var det for at distrahere, så de kunne tage pengene fra ham.«

Efter overgrebet flygtede kvinden og manden fra stedet, har chaufføren senere fortalt til politiet.

Ifølge sigtelsen er den 23-årige kvinde anklaget for »med vilje at have tvunget« offeret til at engagere sig i et seksuelt forhold »med magt eller trusler om magtanvendelse«.

Kvinden blev anholdt i sagen i forrige uge og sidder nu varetægtsfængslet i Hancock County Jail, hvor kautionen er sat til omkring en halv million kroner. Hun er sigtet for både røveri og det, som flere medier beskriver som »voldtægt«. Hun har ifølge BBC to tidligere domme bag sig for narkorelaterede forbrydelser.

Manden er endnu ikke anholdt i sagen, og politiet jagter ham fortsat.

Taxachaufføren slap fra hændelsen uden fysiske skader.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.