Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

42 milliarder

Ulrik Høy Groft Sagt
Ulrik Høy Groft Sagt

Det er mærkeligt med styrelser og statskontorer og fine departementer. Det ene sted klattes der 12 mia. kr. væk, antagelig mange flere, det andet sted er der 42 mia. kr. mere end beregnet. Det sidste har muligvis kostet Helle Thorning-Schmidt sejren ved det seneste valg. For vækst er Gud og det eneste saliggørende i det håbløst materialistisk anlagte Danmark. En vækst på 0,5 pct. er derfor tabertal. En vækst på 1,1 pct. kan lige skralde af, og ifølge Statistisk Departement er det de store virksomheder, der har fejlet i deres indberetninger.

Uden at være unødig konspiratorisk: Meget kan man sige om store danske virksomheder, men specielt socialdemokratiske er de næppe. De fejlbefængte tal betød, at Helle Thorning-Schmidt måtte gå til valg med tabertallet 0,5 pct. i stedet for det halve vindertal på 1,1 pct. Er der en Nemesis til stede i de himmelske haller, bør vedkommende følge Lars Løkke som en skygge ved næste valg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.