Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Rundt tal i morgen

Laura Auken Larsen, 50

Centerchef, Frederiksberg, fylder 50 år 6. februar.

Laura Auken Larsen har været centerchef på Center for Frivilligt Socialt Arbejde i Odense siden 1. juni 2015. Center for Frivilligt Socialt Arbejde er et nationalt videnscenter for frivilligheden på velfærdsområdet.

Centrets formål er at fremme et levende og alsidigt civilsamfund gennem blandt andet rådgivning, konsulentbistand og kompetenceudvikling.

Laura Auken Larsen er uddannet cand.scient.soc. på Roskilde Universitet og har desuden en journalistisk efteruddannelse og lederuddannelse. Hun har været kommunikationschef i Ankestyrelsen i seks år.

Hun stod bl.a. andet bag kampagnen »Del din bekymring«, hvor målet var at gøre fagfolk med kontakt til børn og unge bevidste om deres skærpede underretningspligt, samt at få privatpersoner til at handle, når der er brug for hjælp. Hun har også tidligere været kunde- og kommunikationschef i Natur- og Erhvervsstyrelsen og sekretariatsleder i EuropaParlamentet for Jens Peter Bonde.

Laura Auken Larsen er gift og har to børn på hhv. 12 og 15 år.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.