Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
FILMANMELDELSE

»World of Warcraft« op på det store lærred

Hvis blot en brøkdel af de 100 millioner fans af computerspillet vil se filmen »Warcraft«, er succesen hjemme.

Store muskler og store tænder - hvem tør bide skeer med orkerne i "Warcraft"? PR-foto
Store muskler og store tænder - hvem tør bide skeer med orkerne i "Warcraft"? PR-foto

Med en nogenlunde ligelig balance mellem gode og onde i hver lejr fortælles i »Warcraft« historien om kampen mellem mennesker og orker. Orker er en slags kæmper, der i filmen ligner en krydsning mellem vikinger og bodybuildere med store vildtvoksende tænder i undermunden.

På sin egen mandhaftige og muskelsvulmende facon er der fin sammenhæng i filmens fantasy-univers.Selv om bløde øjeblikke forsøges smuglet ind, vil de fleste dog nok i længden føle, at mange scener bliver en smule endimensionelle, fordi de næsten alle indeholder meget dybe, bøse stemmer og skallesmækkende slag med store firkantede køller.

Filmen er baseret på computerspillet »World of Warcraft«, der gennem ti år har samlet hele 100 millioner registrerede spillere på verdensplan.Hvis blot en brøkdel af de mange fans kan undvære muligheden for selv at trykke på knapper i deres favoritunivers, er succesen hjemme.

Det er med andre ord kun et spørgsmål om, hvor mange der »orker«?

Hvad: Warcraft.

Hvem: Instruktør: Duncan Jones. Medvirkende: Dominic Cooper, Travis Fimmel, Ben Foster.

Hvor: Premiere over hele landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.