Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Film:

Trylleri og tomhed

Opfølgeren til den originale "Now You See Me" er noget forvirret rod.

Ret hurtigt er Hollywood klar med en opfølger til den interessante og originale »Now You See Me« fra 2013, hvor en flok Robin Hood-agtige tryllekunstnere var på spil.

Trylleri er fascinerende, men forsøget på at gentage kunststykket går aldrig helt godt. I fortsættelsen byder man hele tiden højere og hurtigere, og det ender med at kvæle de indledende fornøjelser. Woody Harelson spiller nu også sin egen tvillingebror, tryllenumrene bliver mere og mere urealistiske, og persongalleriet af gentlemansvindlere, FBI-folk, onde skurke og megaonde skurke drejes efter for godt befindende i hvilken som helst retning, blot for at man er i stand til at fyre overraskelser af.

Live er et tryllenumre næsten altid fascinerende, men på et filmlærred bliver det hele lidt for taknemmeligt, fordi bedraget kan ligge i den måde scenerne klippes på. Det er ærgerligt, at magien i en lovende filmserie sættes over styr til fordel for tegneserieturbulens, toptunet timing og dermed tomhed.

Hvad: Now You See Me 2. Hvem: Instruktør: Jon M Chu. Medvirkende: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Lizzy Caplan, Woody Harelson, Daniel Radcliffe. Hvor: Premiere i København og Aarhus.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.