Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Anmeldelse

Mere (dårlig) sex i The City

Endnu engang skal vi igennem horderne af dates, drukture, engangsknald, nye lejligheder, nye erkendelser og gode veninder der, heldigvis, står klar når alt andet braser sammen.

Foto: PR
Foto: PR

Fire singlekvinder i New York med hang til troløse mænd, tårnhøje stilletter og champagne. Har vi set det før? Tjah, kun et par tusind gange, og den nye »Single i New York«, instrueret af Christian Ditter, bringer absolut intet nyt til festen.

Endnu engang skal vi igennem horderne af dates, drukture, engangsknald, nye lejligheder, nye erkendelser og gode veninder der, heldigvis, står klar når alt andet braser sammen.

Rebel Wilson leverer overspillet sexappeal og partyånd, mens Dakota Johnson endnu engang er den bly viol, der bliver kastet ind i heksekedlen, og langsomt lærer at tackle det der med mænd og kvinder.

Det er tydeligt at se at Christian Ditter selv synes, at han er vovemodig med en historie der – også – fortæller, at det er helt okay at være single, men desværre klinger hans velmente livsvisdom lige så hult som relationerne mænd og kvinder imellem i filmen, der dog har et lyspunkt i form af skønne Leslie Mann, der som den eneste faktisk både er sjov og får skabt en interessant karakter.

Hvad: Single i New York.

Hvem: Instruktør Christian Ditter. Medvirkende: Rebel Wilson, Dakota Johnson.

Hvor: Premiere over hele landet

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Musik
  • Film
  • Bøger
  • Koncerter
  • Scene
  • Kunst
  • Spil
  • Arkitektur
  • TV & Serier