Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lille Per og co. overrasker

Fars højdeskræk skal kureres i den 18. »Far til fire«-film.

Den 9. februar 2017 får den nye Far tip fire-film premiere i de danske biografer. Den ny Lille Per spilles af Elton Rokaheim Møller.
Den 9. februar 2017 får den nye Far tip fire-film premiere i de danske biografer. Den ny Lille Per spilles af Elton Rokaheim Møller.

Jeg har ikke har set de nyeste »Far til fire«-film – dem kender jeg kun fra anmeldelser, der har været meget kritiske eller direkte hadefulde. Men »Far til fire – på toppen« var faktisk en okay oplevelse. Måske fordi jeg havde ventet noget værre, måske fordi den rent faktisk er bedre end sine forgængere, hvad ved jeg, men den fungerer i hvert fald nogenlunde og er ikke mindst i øjenhøjde med sit børnepublikum. Historien går i al sin enkelhed ud på, at Fars job skal rykkes langt væk. Skal Lille Per, Søs og resten af familien blive i deres elskede kvarter, må Far finde et nyt job i byen. Sådan et får han også tilbudt, men på 27. etage. Ikke godt når Far lider af højdeskræk. Så familien, ledt an af Onkel Anders, forsøger at kurere den i Norges høje bjerge, hvor Søs’ kæreste alligevel skal deltage i en triatlon-konkurrence. Ikke nogen rasende god historie, men ordentligt fortalt og påhæftet sidehistorier, der alle kredser om dét at frygte noget, og hvordan frygten overvindes: Lille Per er bange for mørke, Søs for at miste sin kæreste, Far for højder. Særlig dybt stikker det ikke, det er bare underholdning for poderne, men som sådan okay.

Instruktør: Martin Miehe-Renard. Medvirkende: Martin Brygmann. Premiere i hele landet.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.