Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Technothriller

Lidt mindre Mann har også ret

Tang Wei og Chris Hemsworth i Michael Manns spændende »Blackhat«. PR-foto
Tang Wei og Chris Hemsworth i Michael Manns spændende »Blackhat«. PR-foto

Michael Mann er tilbage med »Blackhat«, en solid technothriller, hvor Chris Hemsworth spiller en tidligere hacker, der skal hjælpe USA og Kina i kampen mod en fæl trussel. Efter sabotage af et kinesisk atomkraftværk og en cyberbombe under soyabønneaktier pønser han på mere. Mann er god til at konstruere en historie med flere lag, hvor han hele tiden kan sætte den lille gruppe op mod stormagten eller spille medlemmerne i gruppen ud mod hinanden. Derfor er »Blackhat« ret spændende på trods af, at den foregår i IT-verdenen. Også fordi der smides nogle skuddueller ind a la »Heat«. Skal amerikansk og kinesisk film blandes, gøres det også mere integreret i historien her, end når man tilfældigt drysser en kinesisk stjerne på. Jeg har savnet det, Mann kan, meget højt, og er derfor glad for at have ham tilbage. Samtidig skal det dog siges, at han ikke længere er i storform. En længde på to timer og et kvarter, besynderlige visuelle valg med bratte skift mellem grovkornede scener uden lys og en overskudsskurk fra Agent 007-universet trækker ned.

Hvad: »Blackhat«.

Hvem: Instruktør: Michael Mann. Medvirkende: Chris Hemsworth, Tang Wei, Viola David.

Hvor: Premiere over hele landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.