Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Film

Kun folks penge bliver taget i »Taken 3«

Plottet i »Taken 3« er så tyndt, at det ville få dumpekarakter i en fristil i fjerde klasse.

Jubi! Far og datter finder sammen igen til sidst i filmen. Eller det i begyndelsen, før actionmaskinen kører non-stop? Det er svært at se, men det er også ret ligegyldigt. Foto: PR
Jubi! Far og datter finder sammen igen til sidst i filmen. Eller det i begyndelsen, før actionmaskinen kører non-stop? Det er svært at se, men det er også ret ligegyldigt. Foto: PR

For tredje gang spiller Liam Neeson den tidligere CIA-agent Bryan Mills, hvis datter er i fare.

Det er hun også denne gang, hvor ekshustruen myrdes, og Mills forsøges hængt op på mordet. Ind som helgardering smides også lige et element af »Flygtningen«, så Neeson ikke blot slås mod terrorister, men nu også jages af en politichef (Forest Whitaker).

Selv om Whitaker gør sit bedste for at forsøge at gøre filmen spændende med eftertænksomme miner og opgivende smil, når Mills undslipper, er selve plottet så tyndt, at det ville få dumpekarakter i en fristil i fjerde klasse. Det ses tydeligt fra få minutter inde i filmen, hvem der står bag mordet på eks­hustruen.

I Los Angeles, hvor alt alligevel er sprængfarligt, får vi mange actionscener, men de virker ligegyldige. Instruktøren hedder muligvis Mega-ton, men han er en letvægter, når det gælder om at forny filmserien. Det eneste af værdi, der efterhånden bliver taget igen og igen, er biografpublikummets penge.

Hvad: »Taken 3«.

Hvem: Instruktør: Olivier Megaton. Medvirkende: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace, Famke Janssen.

Hvor: Premiere over hele landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.