Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dragefilm uden bid

Julianne Moore kan ikke redde russiske Sergei Bodrovs fantasy-film »Seventh Son«. PR-foto
Julianne Moore kan ikke redde russiske Sergei Bodrovs fantasy-film »Seventh Son«. PR-foto

Selv ikke superstjerner som Jeff Bridges og Julianne Moore kan redde russiske Sergei Bodrovs fantasy-film »Seventh Son«, der lider under en tynd historie og en decideret mangel på spænding.

Historien er ellers som skrevet til de »Game of Thrones«-fans, der savner et skud drager, hekse og Jon Snow, alias Kit Harington, der har en birolle. Heksejægeren Master Gregory har fanget den mægtige heks Mother Malkin, men i blodmånens skær lykkes det hende at undslippe og dræbe Master Gregorys lærling.

Nu har han kun en uge til at finde og oplære en ny, der skal være den syvende søn af en syvende søn, hvis han vil forhindre Malkin i at overtage verdensmagten.

Der er kort sagt alt på spil i »Seventh Son«, som bygger på Joseph Delaneys bogserie »The Last Apprentice«. Desto mere ærgerligt er det, at det aldrig føles sådan. Her er ingen undertoner af truende katastrofe eller tvivl om tingenes udfald, kun halvhæderlige effekter, en flad historie og en masse karakterer, der aldrig bliver andet og mere end lettere lattervækkende mytologiske stereotyper.

Hvad: »Seventh Son«. Hvem: Instruktør: Sergei Bodrov. Medvirkende: Jeff Bridges og Julianne Moore. Hvor: Premiere over hele landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.