Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Film:

Den lille tudeprins

Antoine de Saint-Exupérys børnebog får tårerne frem i en udgave, der både moderniserer og bevarer respekten for originalen.

Foto: PR
Foto: PR

Antoine de Saint-Exupérys »Den lille prins« er egentlig en børnebog for voksne med dens let knugende historie om en pilot, der møder en filosofisk lille prins i Sahara.

Bogen er tidligere blevet både filmatiseret og genskabt som musical og ballet, og det kan forekomme, at materialet måske har været vendt en gang for meget. Så meget desto mere er det imponerende, at Mark Osborne har formået at give historien ny friskhed.

Det er lidt af en genistreg af instruktøren at placere den oprindelige historie i en rammefortælling, hvor den nu gamle og langskæggede pilot knytter venskab til en lille pige, der bliver pacet hårdt frem af sin stræbermor. Man kan tydeligt mærke, at der bliver trykket hårdt på følelsesknapperne, men ikke mindst styrken i den oprindelige historie gør sin virkning, og til sidst lader man tårerne flyde.

Hvad: Den lille prins. Hvem: Animationsfilm af Mark Osborne. Hvor: Premiere over hele landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.