Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Komediedrama

Charmerende »Samba« fra »De urørlige«s instruktørduo

Omar Sy og Charlotte Gainsbourg i umage kærlighedshistorie.

Omar Sy spiller en rolle i »Samba«, der er en modsætning til festfyrværkeriet i »De urørlige«.
Omar Sy spiller en rolle i »Samba«, der er en modsætning til festfyrværkeriet i »De urørlige«.

Ingen havde forventet, at den franske instruktørduo Toledano og Nakache nogensinde kunne overgå den fantastiske verdenssucces med »De urørlige«. Mindre kan heldigvis sagtens gøre det, selv om man bruger den samme hovedrollestjerne.

Omar Sy, der spillede den livlige hjemmehjælper i »De urørlige«, er her en ulovlig indvandrer fra Senegal, der drømmer om arbejdstilladelse. På arbejdsformidlingen møder han Alice (Charlotte Gainsbourg), der først for nylig er vendt tilbage til sit arbejde efter en periode derhjemme som livstræt og udbrændt.

De to skrøbelige eksistenser nærmer sig langsomt hinanden og lader de professionelle parader falde i en film, der bruger små armbevægelser på vej mod grinet og hjertet.

Den umage kærlighedsaffære sniger sig ind på én på særdeles charmerende vis. Også selv om den via en afslutning med for meget kunstigt drama er lige ved at irritere.

Der er skruet helt ned for Omar Sy, og Charlotte Gainsbourg demonstrerer igen, at hun kan absolut ALT.

Hvad: »Samba«.

Hvem: Instruktør: Eric Toledano og Olivier Nakache. Medvirkende: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg.

Hvor: Premiere over hele landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.