Berlingske erhvervsløsninger


Perspektiverede medarbejdere fortjener perspektiverede nyheder


Få velinformerede medarbejdere, der altid holder sig ajour på nyhedsfronten og branchespecifikke trends. En abonnementsløsning er med til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere – til gavn for den enkelte og virksomheden selv.

Vi tilbyder forskellige og fleksible abonnementsløsninger, der tilpasses jeres virksomheds behov, ønsker og budget.

Print:
I bestemmer selv, hvilke dage I ønsker avisen leveret, samt hvortil den skal leveres. I kan eksempelvis få avisen leveret på virksomhedens adresse i hverdagene og på medarbejderens hjemmeadresse i weekenden.

Digital adgang:
I kan få adgang til et eller flere af vores betalte sites. Vi har to forskellige digitale adgange, som I selv vælger imellem:

1. En IP-løsning, der giver adgang via virksomhedens IP-adresse uden bruger-login, og som er nem at administrere. Løsningen kræver definition af maksimum antal brugere og virker kun på virksomhedens netværk eller via medarbejderens VPN-forbindelse.

2. Et bruger-login, hvor medarbejderne får deres eget bruger-login med arbejdsmail som brugernavn. Medarbejderne kan læse nyhederne, uanset om de er hjemme, på farten eller på virksomhedens netværk. Det kræver minimal involvering af virksomhedens IT afdeling.

Kontakt os for mere information:

Ring på 3375 3300

Skriv til erhverv@berlingskemedia.dk

Key Account Manager

Esben Grøn Iversen

Esben Grøn Iversen
Tlf. +45 50 40 01 22
esgr@berlingskemedia.dk


Erhvervsservice & Support

Tlf. +45 33 75 33 84
erhverv@berlingskemedia.dk