Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dødsfald

Tidl. fynsk borgmester pludselig død

Gårdejer Bent Dyssemark Knudsen, Otterup, er død, 74 år.

Tidl. borgmester, gårdejer Bent Dyssemark Knudsen, Otterup, er død, 74 år.

Bent Dyssemark var 1998-2005 borgmester i Otterup Kommune og fra 2006-2009 i Nordfyns Kommune, valgt for Venstre. Han var født i Otterup og landbrugsuddannet fra bl.a. Dalum Landbrugssskole og har siden 1968 drevet landbrug i Bårdesø. Den politiske karriere begyndte mens han var helt ung, hvor han var formand for Venstres Ungdom på Fyn 1965-1968 og tillige medlem af organisationens landsstyrelse.

1974 blev han formand for Venstre i Otterupkredsen, og sad frem til 1983. 1978 blev han medlem af kommunalbestyrelsen i Otterup Kommune, og var formand for kommunens tekniske udvalg 1982 til 1998, hvor han blev borgmester. Dyssemark offentliggjorde i august 2008, at han ikke genopstillede ved kommunalvalget. Dyssemark har desuden været medlem af Statens Jordlovsudvalg og vurderingsinspektør for Nykredit.

Han var desuden formand for Fyns Tidende, og medlem af bestyrelsen for A/S Fyns Stifttidende. 2009 blev Bent Dyssemark ridder af dannebrog og sidste år afhændede han gården til sin søn. Bent Dyssemark døde pludselig 11. februar, kun to uger før han ville være fyldt 75 år.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.