Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kriminalitetstal pr indbygger

Herunder kan du se omfanget af kriminalitet i kommunerne pr 1.000 indbygger. Du kan selv sortere i listerne så du på den måde kan se hvor der er hhv. mindst og mest kriminalitet indenfor de listede områder. Tallene dækker over antal anmeldelser pr 1.000 indbygger.

Interaktiv liste over omfanget af kriminaliteten per 1.000 indbygger
Herunder kan du se omfanget af kriminalitet i landets kommuner pr 1.000 indbygger. Du kan selv sortere i listerne og se, hvor der er henholdsvis mindst og mest kriminalitet per indbygger indenfor de enkelte kommuner. Tallene bygger på antallet af anmeldelser (per 1.000 indbygger).

Tilbage
til søgning, klik her

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.